Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g keju Gruyère, potong kecil-kecil (opcjonalnie)
Pastri
- 75 g mentega tawar, dingin, potong kecil-kecil, tambahkan untuk mengoles
- 150 g tepung terigu, tambahkan untuk taburan
- ½ sdt garam
- 50 g air
Isian
- 200 g potongan dadu bacon
- 4 telur
- 50 g susu
-
100
g crème fraîche
lub 100 g krim - ¼ sdt garam
- 2 jumput bubuk lada hitam
- Wartości odżywcze
- na 1 bagian
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.6 g