Pai jamur

Pai jamur

5.0 2 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porsi

Składniki

  • siung bawang putih
    4
  • minyak
    10 g
  • jamur kancing segar iris-iris
    750 g
  • campuran daun-daun aromatik kering (e.g. herbes de Provence)
    ½ - 1 sdt
  • garam tambahkan sesuai selera
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    ¼ sdt
  • tepung terigu (15 g), tambahkan untuk taburan
    1 ½ sdm
  • mentega
    20 g
  • susu tambahkan untuk olesan
    190 g
  • puff pastry digiling
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 9 g
Kalorie 1452 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie