Urządzenia i Akcesoria
Brokoli dan kentang dengan saus keju biru
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi
Składniki
Brokoli dan kentang
-
brokoli potong cabang kuntum600 g
-
air700 g
-
garam½ sdt
-
kentang potong kecil-kecil (3-4 cm)500 g
Saus keju
-
blue cheese (keju biru) potong kecil-kecil100 g
-
tepung terigu20 g
-
mentega50 g
-
krim80 g
-
lada putih bubuk¼ sdt
-
pala bubuk1 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sayur Lodeh
45 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Sup Kacang Tolo dengan Sayuran
Brak ocen
Tumis Tahu dan Jamur
25 min
Tumis Kembang Tahu dan Goji Berry
20 min
Telur Orak-Arik dengan Bawang Bombai
25 min
Tumis Jamur Kuping dan Nanas
Brak ocen
Tumis Pepaya Muda
Brak ocen
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Brak ocen
Sweet and Sour Tofu Bowl
1 godz. 50 min
Couscous tahini bowl
Brak ocen