Urządzenia i Akcesoria
無麩質南瓜起司蛋糕
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
12 人份
Składniki
餅乾底
-
大燕麥片100 克
-
奶油40 克
-
杏仁粉 烘焙用30 克
-
無糖可可粉10 克
-
冰糖粉20 克
起司內餡
-
水500 克
-
南瓜 去皮,切塊180 克
-
奶油乳酪500 克
-
冰糖粉120 克
-
蛋2 顆
-
鮮奶油80 克
-
蓬萊米粉2 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
168.8 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1259.1 kJ /
300.9 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan