Urządzenia i Akcesoria
Groene pepersaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Bearnaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Soubisesaus
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min
Garnaalkroketten
Brak ocen
Bearnaisesaus
20 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min