Urządzenia i Akcesoria
Groene pepersaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Pulled Pork
Brak ocen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Klassieke sabayon
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Mayonaise
5 min