Urządzenia i Akcesoria
Groene pepersaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Chocolademousse
3h 20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bearnaisesaus
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min