Middelhavsinspireret bagt torsk

Middelhavsinspireret bagt torsk

1.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner

Składniki

  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • olivenolie
    30 g
  • kartofler skåret i skiver (5-7 mm)
    350 g
  • salt
    1 knivspids
  • sort peber, friskkværnet
    1 knivspids
  • vand
    20 g
  • torskefilet skåret i mindre stykker (3 cm)
    500 g
  • rasp
    2 spsk
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • hakkede tomater
    300 g
  • salt
    1 teske
  • oliven
    50 g
  • oregano, tørret
    ½ teske

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 8958.3 mg
Białko 83.5 g
Kalorie 2719.6 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie