生姜酱油辣椒酱

生姜酱油辣椒酱

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 瓶

Składniki

  • 去皮,切片(每片2毫米)
    30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜红辣椒 切块,调味用,依个人口味调整
    ½ - 1 根
  • 麻油
    30 克
  • 酱油
    30 克
  • 白葡萄酒醋
    20 克
  • 鱼露
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 瓶

Sód 2047.8 mg
Białko 4 g
Kalorie 1374 kJ / 328.4 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...