Urządzenia i Akcesoria
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porties
Składniki
Volkorenbrood
-
water380 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem500 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout1 ½ tl
-
olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
-
roomkaas150 g
-
kwark150 g
-
ei (opcjonalnie) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden1
-
zout½ tl
Kipgehaktballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
kippengehakt400 g
-
paneermeel40 g
-
ei1
-
gedroogde oregano1 tl
-
tomatenpuree10 g
-
sojasaus15 g
-
olie om te frituren
-
roomkaas50 g
-
rode paprika gesneden in de vorm van een snavel1
-
gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw1
-
verse bieslook1 bos
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
384 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1031 kJ /
246.4 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan kaas dip
40 min
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Lemon curd
20 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Chocoladecustard
1 godz. 20 min