Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 大孔奶酪
- 1000 克 粉质土豆 ,去皮,切片(0.5厘米)
- 350 克 牛奶
- 2 茶匙 盐 (约10克)
- 30 克 黄油 ,室温软化
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉 (opcjonalnie)
- 3 颗 蛋
- 2 颗 蛋黄
- 60 克 综合种籽 ,根据个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 184 kJ / 44 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 83.2 mg