柔软日本芝士蛋糕

柔软日本芝士蛋糕

4.6 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份

Składniki

  • 黄油 涂抹用
  • 奶油乳酪 室温软化的,切块
    250 克
  • 80 克
  • 细砂糖
    150 克
  • 牛奶
    120 克
  • 蛋黄
    6 颗
  • 鲜榨柠檬汁
    40 克
  • 玉米面粉,含有小麦
    60 克
  • 蛋白 室温的
    6 个
  • 沸水 烘烤用
  • 糖粉 撒粉用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 175.7 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...