金枪鱼牛油果碗

金枪鱼牛油果碗

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

辣花生酱
  • 红辣椒,长的 去籽,一切二
    1 根
  • 咸味熟花生
    60 克
芥末酱
  • 牛奶
    140 克
  • 美乃滋 (见要诀)
    100 克
  • 麻油
    20 克
  • 柠檬汁
    10 克
  • 芥末酱
    20 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 米醋
    10 克
  • 鱼露
    10 克
  • 三巴酱
    1 茶匙
煮蔬菜和r米饭
  • 长米
    100 克
  • 综合野生米
    50 克
  • 1000 克
  • 1 茶匙
  • 冷冻毛豆 (见要诀)
    200 克
  • 冷水 煮毛豆用
  • 生菜心 嫩的,切条(每条1厘米)
    1 - 2 颗
  • 小黄瓜 (约200克),切块(每块约1厘米)
  • 牛油果 切片
    1 个
  • 生鱼片用金枪鱼 切块(约1厘米 - 见要诀)
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1156 mg
Białko 27.5 g
Kalorie 2820 kJ / 671.4 kcal
Tłuszcz 41.6 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 43.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...