Urządzenia i Akcesoria
菠菜腰果果昔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
水200 克
-
新鲜菠菜叶100 克
-
无盐烤腰果50 克
-
苹果 去核带皮切块50 克
-
矿泉水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
43 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
687 kJ /
152.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny