Urządzenia i Akcesoria
牛油果碎米色拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
牛油果 去核切丁1 颗
-
橄榄油15 克
-
海盐 (约¼茶匙)1 克
-
现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
柠檬汁 (约1茶匙)5 克
-
花菜½ 颗
-
水250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
470 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2075 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny