Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 400 g de arroz
- 500 g de carne molida de res
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite vegetal
- 700 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2367.2 kJ / 565.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 52.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 132.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 min
Carimañolas de carne y de queso
2h
Puchero
1h 40min
Marinada de Pollo Jerk Jamaicano
10óra
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Sopa de pollo asiática
45 min
Sopa de tortilla
25 min
Pan árabe de comino
40 min
Galletas finlandesas de invierno
1h
Catsup
1h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min