Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 400 g de arroz
- 500 g de carne molida de res
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite vegetal
- 700 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2367.2 kJ / 565.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 52.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 132.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas de res
1h 10min
Puré de papa y poro
40min
Cholent TM6
5 godz.
Adobo con carne
50min
Tortillas de harina caseras
1h
Barbacoa Tex-Mex
2h
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Empanadas de picadillo
40min
Latkes de papa
45min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min
Pollo Venezolano con arepas
40min
Jalá
2h