Urządzenia i Akcesoria
Kipe de arroz
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 porciones
Składniki
Masa
-
400 g de arroz
-
500 g de carne molida de res
-
1 huevo
Relleno
-
100 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo pelados
-
15 g de aceite vegetal
-
700 g de carne molida de res
-
1 cdita de sal
-
1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
-
1000 g de aceite vegetal para freír
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
132.8 mg
Białko
10 g
Kalorie
2367.2 kJ /
565.8 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina judía ll
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crepas de Pollo
1 godz. 35 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Kipe crudo
30 min
Kipe charola
1 godz. 30 min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Crema batida
10 min
Crepas
1 godz. 15 min
Pollo teriyaki
30 min
Mousse de mango
15 min
Puré de papa
50 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Fetuccine Alfredo
35 min