Urządzenia i Akcesoria
Backmischung für Vollkornbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Weizen300 g
-
Haselnüsse100 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Salz2 TL
-
Mohn50 g
-
Haferflocken, kernig100 g
-
Sesam50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
4684 mg
Białko
77 g
Kalorie
10498 kJ /
2509 kcal
Tłuszcz
114 g
Błonnik
74.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
336 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Backmischung für Brownies
10 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10 min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Möhrenbrot
2 godz.
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4 godz.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 godz.
Weltmeisterbrot
5 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Baguettes auf die Schnelle
50 min