Backmischung für Vollkornbrot

Backmischung für Vollkornbrot

4.2 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Weizen
    300 g
  • Haselnüsse
    100 g
  • Trockenhefe
    1 Pck.
  • Dinkelmehl Type 630
    100 g
  • Salz
    2 TL
  • Mohn
    50 g
  • Haferflocken, kernig
    100 g
  • Sesam
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Sód 4684 mg
Białko 77 g
Kalorie 10498 kJ / 2509 kcal
Tłuszcz 114 g
Błonnik 74.9 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 336 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...