Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte-Mandel-Aufstrich
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Schraubgläser
Składniki
-
Eiweiß1
-
Salz½ TL
-
Zucker120 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zimt1 TL
-
Mandeln400 g
-
Sonnenblumenöl50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
50 g
Kalorie
7276 kJ /
1738 kcal
Tłuszcz
131 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2021
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Franzbrötchen-Aufstrich
3 godz.
Bratapfel-Likör
1 godz. 20 min
Rum-Zimt-Trüffel
1 godz. 15 min
Baiser-Osternester
4 godz.
Möhren-Mango-Likör mit Rosenwasser
10 min
One Pot Mac and Cheese
25 min
Chai-Latte-Pulver
5 min
Gebrannte Mandeln
1 godz.
Apfel-Zimt-Bällchen
30 min
Steam-Brownies
35 min
Kaffeezucker
5 min
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10 min