Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água fria q.b. p/ hidratar (200 g aprox.)
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 10 g açúcar
- 65 g chocolate branco partido em pedaços
- 150 g morangos lavados, mais q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 31.83 g
- Tłuszcz
- 28.66 g
- Błonnik
- 1.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Árvores de Natal de bolachas
45 Min
Torta de abóbora de Halloween
Brak ocen
Hambúrgueres Keto com curgete
40 dk
Molho de chocolate branco, laranja e pistácio
Brak ocen
Gelado no copo com molho de caramelo e crocante de chocolate
10h 40min
Batata gratinada - TM6
1 Std. 10 Min
Proteína em pó de baunilha
Brak ocen
Serradura de chocolate
3 godz. 20 min
Mousse de chocolate branco e morango para 8
2h 10min
Tarte de morangos
2h
Batido de pêssego
5 Min
Tarteletes de fruta da época
1sa