Urządzenia i Akcesoria
Doces regionais do Algarve
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
24 unidades
Składniki
-
amêndoa c/ pele (ver dica)250 g
-
água400 g
-
água fria200 g
-
açúcar250 g
-
clara de ovo1
-
Corante alimentar q.b. p/ pintar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
3 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
423.4 kJ /
101.2 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Entrecosto com batata
1 godz. 40 min
Sopa de bacalhau com espinafres
Brak ocen
Mistura de especiarias para bolos e biscoitos
5 min
Bom-bocado
1 godz. 15 min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2 godz. 10 min
Sopa de beldroegas
40 min
Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos
35 min
Bolo de manteiga
45 min
Tarte de nozes
55 min
Doce de amêndoa de Leiria
35 min
Pão alentejano
3 godz. 20 min
Arroz-doce de leite condensado
1 godz.