Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vejce
- 200 gramů špaldové mouky, hrubé
- 30 gramů burisonů
- 1 čajová lžička soli
- 250 gramů plnotučného mléka
- 10 gramů vepřového sádla, na vymazání hrnků
- 1000 gramů vody, na vaření
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Anglické kedgeree
45 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Rustikální chléb
2 godz.
Pesto s mákem a chilli
10 min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40 Min
Rýžový koláč á la pizza
Keine Bewertungen
Fazolové placičky
10h 30 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Žitný chléb
3h 50 min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 Min
Máslo z vlašských ořechů
25 min
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2 godz.