Urządzenia i Akcesoria
Pão etíope (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 unidades
Składniki
-
farinha de teff (ver dica)250 g
-
água500 g
-
sal2 pitadas de
-
Óleo (opcjonalnie) q.b. p/ untar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
40.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
480.1 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Caril de paneer e ervilhas
4 godz.
Burfi - Quadrados de leite e pistácio
45 min
Feta vegan em azeite e ervas
1 godz. 10 min
Espiritual de abóbora e acelgas na Bimby Friend
50 min
Repolho roxo agridoce
25 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 min
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35 min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Pastéis de aveia e caju
1 godz. 50 min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4 godz.
Pasta de caril verde
25 min
Queques de milho com maionese
Brak ocen