Urządzenia i Akcesoria
Volkoren pitabrood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 stuks
Składniki
-
water en 2 tl extra om met het ei op te kloppen350 g
-
gedroogde gist10 g
-
honing1 tl
-
volkoren tarwebloem350 g
-
witte bloem150 g
-
zout naar eigen smaak1 ¼ tl
-
witte bloem om te bestuiven
-
eierdooier1
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
19 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
101.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Brak ocen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Brak ocen
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
Victoria biscuit gebak
1 godz. 10 min