Urządzenia i Akcesoria
Gebakken buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 stuks
Składniki
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
124 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min