法式焗烤鳕鱼

法式焗烤鳕鱼

4.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

面包屑
  • 干的隔夜面包 切小块
    50 克
鳕鱼
  • 面包 隔一天的
    100 克
  • 牛奶
    100 克
  • 橄榄油
    50 克
  • 洋葱 切块
    200 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 胡萝卜 切小块
    300 克
  • 盐渍鳕鱼,提前浸泡脱盐,切碎
    400 克
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
酱料
  • 牛奶
    300 克
  • 面粉
    60 克
  • 黄油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 稀奶油
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...