Urządzenia i Akcesoria
Quince Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Halloween Pumpkin Tart
2 Std.
Creamy Dairy-free Custard
20 Min
Caramel Parfait
7 Std.
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Blueberry Peach Jam (No Added Sugar)
20 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Polenta Cake
1 Std.
Egg Free Pasta
1 Std. 35 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min