Urządzenia i Akcesoria
Quince Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Tzatziki
Brak ocen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Apple Buckle Cake
2 godz.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Marzipan Balls
25 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min
Curry ketchup
30 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 godz. 30 min