Urządzenia i Akcesoria
Tres Leches
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stücke
Składniki
-
Mehl zum Bemehlen
-
Butter zum Einfetten
-
gezuckerte Kondensmilch200 g
-
Kondensmilch200 g
-
Milch200 g
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Mehl120 g
-
Vanilleextrakt1 EL
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 TL
Sahne und Fertigstellung
-
Zucker50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rumänische Frischkäsewecken
2 godz.
Millefeuille
5 godz.
Churros
45 min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 godz.
Tres Leches
2 godz.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Victoria-Sponge-Cake
1 godz. 10 min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12 godz.
Hühnchen Pastilla
1 godz. 25 min
Eclairs
2 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15 min
Corn Dogs
35 min