Urządzenia i Akcesoria
Vanille-Cookie-Dough-Eiscreme
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Portionen
Składniki
Cookie Dough
-
Butter in Stücken75 g
-
Mehl hitzebehandelt (siehe Tipp)60 g
-
brauner Zucker60 g
-
Vanilleextrakt½ TL
-
Zimt1 Prise
-
Schokotropfen40 g
Vanilleeis und Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
gezuckerte Kondensmilch (400 g)1 Dose
-
Salz¼ TL
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)150 g
-
Vanilleextrakt1 EL
-
Schokotropfen60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1486 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1 h
Kokos-Eis
10 h 20 min
Low Fat Skyr-Himbeer-Eis
14 h
Cookie Dough Cups
1 h 10 min
Haselnussmus
1 h 30 min
Gebrannte-Mandel-Aufstrich
1 h
Cookie-Dough-Eis
10 h 30 min
Haselnussaufstrich
8 h 5 min
Schokoeis mit Ovomaltine
11 h 30 min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2 h 30 min
Schoko-Keks-Pralinen
3 h 40 min
Mini-Schokokuchen mit weichem Kern
30 min