土豆培根奶酪蛋饼

土豆培根奶酪蛋饼

3.0 4 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 人份

Składniki

  • 土豆 去皮切块
    600 克
  • 700 克
  • 洋葱 切块
    200 克
  • 橄榄油
    300 克
  • 中等大小
    8 颗
  • 泡打粉
    15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜头 切碎
    1 瓣
  • 培根丁
    100 - 120 克
  • 马苏里拉乳酪 ,磨碎的
    150 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.4 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...