山羊乳酪牛肉炸丸子

山羊乳酪牛肉炸丸子

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 20 min
40 块

Składniki

  • 烟熏牛肉(cecina) 切碎(见要诀)
    150 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 黄油
    60 克
  • 洋葱 切小块
    40 克
  • 面粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
    150 克
  • 面包糠
    300 - 400 克
  • 在碗内打散
    2 - 3 颗
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 182.8 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 514 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...