Urządzenia i Akcesoria
Pečené bramborové příšerky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
46 kusů
Składniki
-
50 gramů ementálu
-
1000 gramů brambor, moučných oloupaných, na plátky (0,5 cm)
-
350 gramů mléka
-
2 čajové lžičky soli
-
30 gramů másla změklého
-
1 - 2 špetky mletého muškátového oříšku (opcjonalnie)
-
3 vejce
-
2 žloutky
-
60 gramů směsi semínek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
83.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
184 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dětské recepty
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Polentová pizza
1 godz.
Pečené fazole
1 godz. 25 min
Kuličky pink kiss
1 godz. 20 min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 godz. 40 min
Závin s červeným zelím a hruškami
2 godz. 40 min
Pomalu vařené telecí stew
Brak ocen
Sušenky s bílou čokoládou
2 godz. 40 min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 min
Banánový dort s vaječným likérem
11 godz. 40 min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Makadamová očka
45 min
Venkovské rizoto
30 min