Urządzenia i Akcesoria
酸辣墨鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
中等大小的墨鱼 洗净切段400 克
-
柠檬 取柠檬汁2 颗
-
鱼露2 茶匙
-
红辣椒,长的 切碎1 支
-
辣椒粉½ 茶匙
-
樱桃番茄 切半12 颗
-
洋葱 切丝50 克
-
新鲜罗勒 只取叶子2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.7 g
Kalorie
248 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny