Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊蒸丝瓜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
250 克 西葫芦, 去皮,切块丝瓜 去皮,切块250 克
-
蛤蜊 泡水吐沙300 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切丝10 克
-
高汤50 克
-
料酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
195 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny