Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porsjoner
Składniki
Pizzadeig
-
vann romtemperatur220 g
-
1 ts maltpulver, ikke-diastatisksukker1 ts
-
2 ts tørrgjær, (8 g)fersk gjær smuldret20 g
-
hvetemel, fint400 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
salt1 ts
Margherita topping
-
mozzarella delt i biter200 g
-
hakket tomat, på boks250 g
-
salt etter smak2 - 3 klyper
-
"extra virgin" oliven olje1 ss
-
basilikumblad, fersk revet i mindre biter10 - 15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
20 g
Kalorie
2544 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min