Heidelbeer-Tassenkuchen

Heidelbeer-Tassenkuchen

3.2 81 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen

Składniki

  • Zucker
    60 g
  • Öl
    20 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eier
    2
  • Mehl
    80 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Heidelbeeren
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 227 mg
Białko 10 g
Kalorie 1772 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...