Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Tassenkuchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Zucker60 g
-
Öl20 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Mehl80 g
-
Backpulver½ TL
-
Heidelbeeren40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
227 mg
Białko
10 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Für dich!
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Glutenfreie Schoko-Cookies
1 godz. 35 min
Schoko-Grießpudding
15 min
Zimtschnecken-Lollies
1 godz. 30 min
Brownie-Tassenkuchen
10 min
Süße Frühstückspizza
35 min
Blumen-Cupcakes
1 godz. 30 min
Honigbären-Muffins
1 godz. 50 min
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 min
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 min
Schokoladen-Cookies mit Schokostückchen
3 godz.
Slush-Eis
5 min