Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦甜菜斜管義大利麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水1400 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
斜管麵 (如: Penne)350 克
-
橄欖油 多備一點淋麵用30 克
-
蒜頭2 粒
-
櫛瓜 ,切塊(2-3公分)150 克
-
新鮮香菜葉15 克
-
鮮奶油200 克
-
1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)蔬菜高湯醬1 茶匙
-
麵粉30 克
-
胡椒粉1 小撮
-
生白蝦仁300 克
-
瑞士甜菜 白色部分切薄片(0.5公分)70 克
-
西洋菜 取葉50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1383 mg
Białko
31 g
Kalorie
2806 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan