Karamel parfait

Karamel parfait

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 stuks

Składniki

Karamelsaus
  • witte suiker
    250 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    200 g
  • water
    1030 g
  • boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • azijn
    1 el
Parfait
  • geroosterde gezouten pinda's
    50 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud
    500 g
  • eierdooiers
    5
  • geroosterde gezouten pinda's
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 6 g
Kalorie 1801 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...