Urządzenia i Akcesoria
Karamel parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 stuks
Składniki
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Peergelei
10h
Karamelijs
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h