Urządzenia i Akcesoria
Karamel parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 stuks
Składniki
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Zalm mozaïek
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Lolly's
40 min
Toffees
2 godz.
Dunne grissini
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Mayonaise
5 min