Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 804 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù de carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Sos Butterscotch
Brak ocen
Băutură spumantă cu struguri
Brak ocen
Supă de conopidă; Paste cu chorizo și Pepperonata
Brak ocen
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Brak ocen
Plăcințele cu carne de porc
2h 20min
Brunch italian
Brak ocen
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Ras el Hanout
15 Min
Rulouri din clătite cu somon
45 min
Mojito
5 Min
Cosmopolitan
5 Min