Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 804 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chifteluțe din midii, cu maioneză cu chilli
Brak ocen
Koftas de miel
Brak ocen
Splash cu lemon grass și litchi
Brak ocen
Punch Sangria cu ghimbir
Brak ocen
Salată colorată de orez cu ton
40min
Plăcintă de miel cu lămâie
Brak ocen
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Cocktail cu căpșune
10min
Sorbet cu portocală și vin spumant
8 godz. 20 min
Semisferă cu vanilie și caramel
6 Std. 25 Min
Zabaglione
15min
Mojito
5 min