Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Nachos cu fasole roșie și brânză Cheddar
40min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1h
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20min
Supă de mazăre și ghimbir, somon cu lămâie, broccoli și cartofi
45min
Linguine cu somon și votcă
20min
Sos de caramel
1u. 30min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Înghețată de caramel sărat
14h
Tartă cu ton și roșii
30min
Cheesecake (copt)
7 godz. 20 min
Sos olandez
15min