Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g couve roxa cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 6 ovos médios de casca branca, frios
- 1000 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feijoada à brasileira
6 Std.
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
3u. 40min
Travessa de fruta com molho de limão e mel - TM6
15min
Ovos tingidos de amarelo
55 Min
Tabuleiro doce e salgado
20 Min
Rösti bearnês - TM6
40min
Ovos tingidos de encarnado
55 Min
Gelado de coco e papaia
4u. 10min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8 Std. 30 Min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 Std.
Pão Italiano com biga
24h
Bolo de abóbora de Halloween
4 Std.