Urządzenia i Akcesoria
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
563.3 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Azteca taart
1 godz.
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Kip garam masala
50 min