Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier (Größe M) mit weißer Schale, kalt
- Essig zum Reinigen
- 150 g Rotkraut, in Stücken (3 cm)
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Apfel-Mango-Ananas-Fruchtriegel
1h 15min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Ostereier orange gefärbt
55min
Ostereier gelb gefärbt
55min
Ostereier rot-braun gefärbt
55min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Pizza Prosciutto
35 Min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40 Min