Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de maní tostado sin sal
-
2
cucharaditas de comino en grano
lub 2 cucharaditas de comino molido - 8 granos de pimienta negra
- 2 clavos enteros
- 350 g de tomate maduro en cuartos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 3 cucharaditas de condimento mexicano para fajitas y tacos
- 50 g de aceite
-
1
cucharadita concentrado de caldo de pollo
lub 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero - 700 g de pechugas de pollo sin piel (en dados de 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min.
Pastel de papa
1u. 10min
Tomates rellenos
Keine Bewertungen
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Salsas para fajitas
10 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Fajitas de carne
1h
Cazuela de pollo con papas
40 Min
Quiche de zapallito italiano
1u. 10min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min