Urządzenia i Akcesoria
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 Einmachgläser
Składniki
-
Aprikosen halbiert und entsteint3000 g
-
Gelierzucker 2:11500 g
-
Zitronensäure (opcjonalnie)3 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Sód
5 mg
Białko
3 g
Kalorie
2603 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Birnen-Safran Kompott
3 godz. 30 min
Aprikosen Konfitüre
45 min
Zwetschgen Konfitüre
45 min
Rhabarber-Erdbeer Konfitüre
55 min
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Johannisbeergelee
50 min
Konfitüre mit Gelierzucker
30 min
Erdbeerkonfitüre
1 godz. 5 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min