Urządzenia i Akcesoria
Rhabarber-Glace
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 Portion
Składniki
-
Vollmilch200 g
-
Eigelbe vom grossen Eiern6
-
Vanilleschote nur die Samen1
-
Doppelrahm400 g
-
Feinkristallzucker250 g
-
Rhabarber in Stücken (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glace Zeit
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Rhabarberwähe
55 min
Zitronen-Glace
12 godz. 30 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Kartoffelstock nature
55 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min