Urządzenia i Akcesoria
Rhabarber-Glace
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 Portion
Składniki
-
Vollmilch200 g
-
Eigelbe vom grossen Eiern6
-
Vanilleschote nur die Samen1
-
Doppelrahm400 g
-
Feinkristallzucker250 g
-
Rhabarber in Stücken (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glace Zeit
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilleglace
12 Std.
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1 Std.
Rhabarberwähe
55 Min
Heidelbeer-Schaum
10 Min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min