Urządzenia i Akcesoria
Hokkaido Cupcakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
5 pieces
Składniki
-
egg yolks (approx 3 yolks)45 g
-
caster sugar70 g
-
vegetable oil20 g
-
full cream milk45 g
-
superfine flour sieved60 g
-
egg whites (approx. 4 whites)135 g
-
cream of tartar (opcjonalnie)⅛ tsp
-
whipping cream200 g
-
instant custard powder10 g
-
icing sugar to garnish1 tsp
-
fresh mixed berries to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
95 mg
Białko
7 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Party Bites
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Red Velvet Cupcakes
1 godz.
Windsor Bread
1 godz. 50 min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Sushi donuts
50 min
Strawberry ice cream bars
12 godz. 15 min
Tomato Soup Paste
35 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 godz. 10 min
White chocolate pistachio shake
Brak ocen