Urządzenia i Akcesoria
Custard Sauce - Pouring Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
22 oz
Składniki
-
whole milk17 ½ oz
-
large eggs2
-
sugar1 ½ oz
-
corn starch½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
16.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
126.3 kJ /
30.2 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1 Std. 40 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Sambal Belacan
10 Min
Caramel puddings
2 Std. 40 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Thick and Creamy Custard
15 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min