Eggesalat i sprø påskereder

Eggesalat i sprø påskereder

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stykker

Składniki

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Påskereder
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    250 g
  • olivenolje
    30 g
  • vann
    120 g
  • salt
    ½ ts
  • persille blad, fersk
    2 kvister
  • sjalottløk
    20 g
Sammensetting
  • persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • sjalottløk
    20 g
  • rømme, 10% fett
    30 g
  • sennep
    10 g
  • majones
    10 g
  • eddik
    10 g
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • salt
    1 ts
  • gressløk, fersk (opcjonalnie) til dekorasjon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 143.8 mg
Białko 5 g
Kalorie 591.3 kJ / 141.3 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie