Urządzenia i Akcesoria
減醣提拉米蘇
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
8 人份
Składniki
減醣巧克力蛋糕
-
蛋 將蛋白和蛋黃分開3 顆
-
杏仁粉 過篩100 克
-
苦甜巧克力 小塊狀100 克
-
無鹽奶油 切小塊,至室溫軟化100 克
-
赤藻糖醇30 克
-
牛奶30 克
-
鹽¼ 茶匙
蛋白霜
-
檸檬汁20 克
-
赤藻糖醇40 克
減醣提拉米蘇
-
瑪斯卡澎乳酪 置於室溫軟化300 克
-
鮮奶油60 克
-
赤藻糖醇20 克
-
無糖可可粉 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
65.4 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1848.8 kJ /
442.1 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Błonnik
24.9 g
Tłuszcz nasycony
109.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan