Urządzenia i Akcesoria
法式古典巧克力蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 個
Składniki
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉 多備一些撒粉用80 克
-
二砂糖20 克
-
奶油 室溫軟化,切塊(約2公分),多備一些刷油用50 克
-
黑巧克力(70% 可可含量)100 克
-
牛奶60 克
-
可可粉40 克
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用40 克
-
溫水 適量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
51.2 g
Kalorie
8298.9 kJ /
1985.4 kcal
Tłuszcz
118.3 g
Błonnik
24.9 g
Węglowodany
193.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣甜點初級班
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan