Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drůbeží vývar
1 godz.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Čirý zeleninový vývar
3h 45 min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Kuřecí noky do polévky
1 Std. 20 Min
Vejce obarvená nažluto
55min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 min
Špaldové cantuccini
2 Std.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45 min