Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chouriço
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 fatias
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços50 g
-
queijo Gruyère cortado em pedaços50 g
-
farinha tipo 55250 g
-
fermento em pó p/ bolos10 g
-
ovos3
-
leite125 g
-
óleo50 g
-
chouriço cortado em cubos (5 mm)100 g
-
curgete cortada em cubos (5 mm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
276.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
850 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fácil ou Criativo
60 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bola de azeite
2 godz. 35 min
Tarte de abóbora
1 godz. 35 min
Folar transmontano
3 godz. 50 min
Bolo de abacaxi e coco
1 godz.
Bolo de frutos secos
1 godz. 20 min
Rabanada
35 min
Bola doce mirandesa
1 godz. 50 min
Bolo de maçã
50 min
Bolo mármore de abóbora e chocolate
1 godz.
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Queques de bacalhau
50 min
Rosca mulata de Melgaço
1 godz. 15 min